top of page

Která masáž je pro Vás ta nejlepší?

V současné době nabízím v salonu několik druhů masáží, jejich popis je na stránkách a spoustu z nich znáte a máte vyzkoušeno na vlastním těle sami, ale jak si mezi nimi vybrat?

Která je ta nejlepší?

Nejlepší je ta, kterou zrovna Vaše tělo potřebuje. :-) Jak říkají některé moje klientky, já Vám řeknu co bych si přála a Vy mi uděláte, co jsem potřebovala. :-D

Někdy to tak doopravdy je.

Před první masáží nebo ošetřením, kdy přijdete ke mně do salonu, si dělám rychlou diagnostiku dle TCM, abych zhruba věděla, jak jste na tom po zdravotní stránce a probíráme společně Vaši zdravotní anamnézu a představy, co byste potřebovali a jaká je Vaše objednávka, co má masáž přinést.



Pokud vidím, že Vámi zvolený typ ošetření je nevhodný, tak Vám to hned sdělím a vybereme masáž, která Vašemu tělu prospěje.

Stane se, že si člověk přeje například lymfodrenáž celého těla, ale tělo rozhodně není v takové kondici, abychom ho poslali do silné detoxikace, tak najdeme něco, co Vám energii doplní a pomůže Vám s rekonvalescencí.

Proč Vám to píšu? Protože miluju tuhle práci a velmi mi záleží na tom, co dělám a aby to mělo efekt, který od mého ošetření očekáváte.


Nebojte se, že si nevyberete. Každé tělo ví, co potřebuje a umí nám to ukázat.


Při masáži často kombinuji i různé techniky, takže přestože si vyberete například jemnou relaxační masáž, v rámci které zjistím, že máte místa, která zlobí a limitují Vás, tak se v rámci relaxace jemně blokům pověnujeme.


Každý z nás je originál a každé tělo si zaslouží láskyplnou péči. Nebojte se, že si nebudete umět vybrat.



Někdy jako zadání stačí, něco se mnou prosím Vás udělejte :-)


Tak jo, tak já nám k tomu zapálím vonnou tyčinku, ano? Jemné tóny relaxační hudby, vůně a teplý olej na Vaší kůži postupně uvolní mysl a celé tělo a Vy máte možnost být přesně tam, kde si přejete. To jsou ty masáže, kdy mě vede intuice a Vaše tělo si říká samo.

Pohybujeme se v jiné časovém prostoru, protože většinou nás pak překvapí, kolik je hodin.


A proč nejsou hodiny na steně? Protože u mě se nespěchá, ke mně přicházíte proto, abyste mohli zvolnit.






86 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page